150 g keksejä (itse käytin Daim-keksejä)
50 g voisulaa
200 g esim. vaniljatuorejuustoa
1,5 dl sokeria
1,5 tl vaniljasokeria
4 liivatelehteä
0,75 dl marjamehua (jos käytät tiivistettä, niin laimennettua)
3 valkuaista
Murskaa keksit ja sekoita voisulan kanssa. Painele seos leivinpaperoidun irtovuokapohjan pohjalle ja laita vuoka kylmään.
Laita liivatteet kylmään veteen ja kiehauta mehu. Lisää liivatteet mehuun. Sekoita tuorejuusto ja sokerit. Lisää mehu. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää seokseen. Ota vuoka kylmästä ja lisää täyte pohjan päälle. Anna hyytyä vähintään kolme tuntia, mielellään yön yli. Koristele marjoilla.
sunnuntai 10. marraskuuta 2013
Juustokakku ilman kermaa
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi ♥