torstai 28. marraskuuta 2013

Valkosuklaa-juustokakku

180 g kaurakeksiä
50 g voita

3 liivatetta
100 g valkosuklaata
100 g maustamatonta tuorejuustoa
170 g vaniljaruorejuustoa
2 kananmunaa
1 dl sokeria
2 dl kuohukermaa
valkosuklaata

Hienonna kaurakeksit. Sulata rasva ja lisää joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Leikkaa leivinpaperista vuoan kokoinen pohja. Taputtele keksiseos pohjalle.

Pehmennä liivatelehdet kylmässä vedessä, vähintään 10 minuuttia. Sulata valkosuklaa minigrip-pussissa kuumassa vedessä.

Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Lisää tuorejuustot ja valkosuklaa. Lisää liotetut, kuumaan nesteeseen sulatetut liivatteet.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja sekoita kevyesti vaahtoon. Kaada täyte keksipohjan päälle. Anna täyteen hyytyä seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥